castalla.eu, actualitat de castalla Imagen de Cabecera Aleatoria

Col·laboradors

Estem buscant col·laboradors per a castalla.eu, el nostre objectiu és convertir-nos en el mitjà d’informació i participació on totes les opinions tinguen cabuda, on qualsevol persona puga publicar notícies, opinar i participar.

Donat d’alta com a col·laborador rellenant aquest formulari:

Formulario alta de colaborador
  1. (requerido)
  2. (requerido)
  3. (necesitamos una email valido)
 

cforms contact form by delicious:days

Moltes gracies per el teu temps.

Volem que esta siga el mitjà de comunicació realitzat per i per a la gent de Castalla. Per això, la vostra participació activa, és vital per a l’èxit del projecte. El primer és conéixer la vostra impressió sobre esta nova iniciativa, per això vos demanem que ens deixeu els vostres comentaris ací, o enviarnos un correu electrònic a l’adreça info@castalla.euQuan diem que esperem la vostra participació, ens referim a la vostra participació activa. Si algú vol publicar articles, vídeos, fotos, anem a donar-li accés a la publicació de notícies. Això sí, tot el que vullga publicar notícies o articles d’opinió, vídeos, fotos, haurà de firmar amb el seu nom, cada notícia/article publicat, nosaltres a canvi li regalarem als col·laboradors més actius, un compte de correu nombredejemplo@castalla.eu perquè l’ utilitze a manera de bústia de suggeriments, “feedback” amb els usuaris o simplement per al seu ús personal.

Per a finalitzar comentar-vos que estem en fase de proves, si detecteu qualsevol error estaríem molt agraïts de la informació per a millorar amb major rapidesa.

Esperem les vostres peticions de col·laboració.
1 abraç a tots.